Jauns hobijs

Beidzot varu atziities, ka klusiibaa esmu izperinaajusi jaunu hobiju. Ilgi domaaju, ko taadu vareetu padariit, kas
1) man patiktu;
2) butu radosh
3) nebuutu paaraak daargs
4) potenciaali buutu speejiigs iemest man kabataa kaadu kapeicinu

Nu tad shtukoju, domaaju un rezultaataa nonaacu pie tortu dekoreeshanas. smile_mini.gif Ar cepshanu gan jau kaut kaa galaa tikshu (tak pavaara izgliitiiba, tik druku jaauzprishina iemanas :?: ), bet dekoreet maaciities veelos saakt visu no saakuma. Miilais viira kungs piekrita visam ko veelos (vinam laikam bail, ka paarvertiishos derperate housewife biggrin_mini2.gif ) un pat jau samekleeja man pirmo workshop. Tadd nu 17. maijaa doshos apguut pamatus darbam ar fondantu un marcepaanu.
Varbuut Juus variet man drusciitin paliidzeet un padaiities ar kaadu gardu biskviita, pildiijuma vai sviesta kreema recepti. vareetu jau parakaaties i-netaa, bet baigaa baile uzrauties uz nepaarbaudiitas receptes. Un no recepshu graamataam arii riskanti- piem, mans vismiilaakais autors Jamie Oliver cep tik treknas kuukas, ka tauki tek gar pirkstiem biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif Apsolos ar Jums nekonkureet un LV tortes necept. biggrin_mini2.gif Bet varu apsoliit, ja buus interese, padaliiteis ar kursos ieguutaam zinaashanaas un zhurnaaliem (viirs jau atrada un apsoliija uz dz.d. man pasuutiit torshu dekoreeshanas zhurnaalu) smile_mini.gif

« - 1 - 2 - 3

julce julce VIP kluba biedre Ziņojumi: 1420

0 #25 13. aprīlis, 2011 10:06

Par biskvītu, nu parasti jau sakrītas mazliet... bet es izlasīju, ka vajagot pannu uzmest uz galda diezgan spēcīgi, tad nesakrītot, nu tad tā es tagad vienmēr daru... nevaru gan 100% apgalvot, ka palīdz biggrin_mini2.gif
es krēmam lieku mazliet mazāk cukura, ja negribās dikti saldu, bet par citronu nezinu, galvenais, lai nesāk atsuloties no tā skābuma... es ieteiktu salāk miziņu pierīvēt vai ekstraktu lietot, pāris pilienus smile_mini.gif Un ievārījumu es biežāk lieku skābenu, lai ir kontrasts ar krēmu smile_mini.gif
Torte sanākusi ļoti laba! Malacītis! smile_mini.gif
Es pirmo torti esmu cepusi laikam ļoti sen, bet nu noteikti neesmu profesionāle... neviens man nemācīja kas un kā jādara, visu pēc sajūtas un interneta forumu informācijas vados smile_mini.gif
Jāsaka gan, ka man ir mamma diplomēta konditore, bet mūsmājās kūkas cepu es biggrin_mini2.gif es jau smejos, ka varbūt mani bērni vismaz būs programmētāji, diploms man taču ir biggrin_mini2.gif

profils galerija

deis8 deis8 Pastāvīgā apmeklētāja Ziņojumi: 411

0 #26 13. aprīlis, 2011 10:24

Iveck Nu iesācējam tas ir vienkārši dievīgi! Skaisti un droši arī garšīgi. Kad lielais palīgs nostāsies uz divām, Tev tā torte ilgi uz galda nestāvēs. smile_mini.gif

profils galerija

iveck iveck VIP kluba biedre Ziņojumi: 1055

0 #27 13. aprīlis, 2011 11:17

julce,
man jau pashai pieleeca, ka, ja pienam pieshaushu citronu, biezpiens vien sanaaks biggrin_mini2.gif (hmmm- varbuut shitaa fiksaa recepte biezpiena sierinu gatavoshanai :?: ) Tas citrons jaameegina kau kad veelaak likt klaat
Pirms gadiem, ui cik daudziem, esmu maaciijusies arii konditorijas pamatus, un pat meenesi kuuku cehaa nostaadaajusi. Tiesa tur taalaak par margrietinu cepumu spieshanu mani taalaak nelaida. biggrin_mini2.gif Tagad jaasapeerk chupa olu un jaasaak izmeeginaat visas biskviita receptes peec kaartas- jaatrod taa vieniigaa un pareizaa prieksh manis un manas pliits. smile_mini.gif Un 7 maijaa workshops jau pietiekts. Vaareeshu pati sev uz pirmo maamindienu kuuku uztaisiit smile_mini.gif

deis8
mazam rakarim saldumi negarsho. biggrin_mini2.gif vakar devaam kuuku nogarshot, bet shis splaava laukaa, riisu galetiite puisim iet pie sirds daudz labaak. smile_mini.gif

profils galerija

Xelluc Xelluc VIP kluba biedre Ziņojumi: 2276

0 #28 13. aprīlis, 2011 19:13

Es biskvītu taisu pavisam vienkārši: 3-4 olas saputo līdz baltumam un stingrumam kopā ar vienu glāzi cukura, kad saputots, tad piemikserē klāt glāzi miltu un krāsnī iekšā biggrin_mini2.gif svarīgi ir kārtīgi tās olas saputot, lai nenoslāņojas, un būtībā viss smile_mini.gif šī recepte mani vēl nav pievīlusi, cepu parasti apmēram 180 grādos, bet laiku neesmu nekad uzņēmusi, skatos kad gatavs, varbūt 10-15 minūtes k.kāsdas sanāk, varbūt mazāk

Biju sataisījusi riekštu krema biskvīta torti toreiz kad meitenes bij atbraukušas uz Agneses zaķu tusiņu, bet bija visa kā tik daudz ka torte tā arī nostāvēja ledusskapī , un atcerējos par viņu kad jau pēdējie viesi taisījās uz māju biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif

profils galerija

Daga Daga Jaunpienācēja Ziņojumi: 130

0 #29 14. aprīlis, 2011 7:27

Putojot putukrejumu, ja saldais krējums ir ļoti šķidrs, klāt piespiežu nedaudz citrona sulas, nekas kunkuļos nav sarāvis, bet garša gan labāka, man patīk. (mm)

profils galerija

Ozoliņa Ozoliņa VIP kluba biedre Ziņojumi: 862

0 #30 16. aprīlis, 2011 13:35

Klaiņojot pa internetu atradu https://picasaweb.google.com/cekios2 , iedvesmai!

profils galerija

iveck iveck VIP kluba biedre Ziņojumi: 1055

0 #31 9. maijs, 2011 14:32

Drusku pa mazam treneejos kuukoshanaa. nevar jau katru dienu cept- viirs uz dieetas jau uzseedinaats, un ja shitaa turpinaashu, buus pashai ar jaapievienojas. biggrin_mini2.gif
uz Lieldienaam bez jebkaadaam priekshzinaashanaam izmeeginaaju darboties ar kraasaam, fondantu un marcipaanu. Bruuno kuuku aizmirsu nofocheet pirms uzbrukuma ar nazi. biggrin_mini2.gif Sahusmiigi grinbeejaas zinaat, kaa pildiijumaa garsho shokolaades ganache. Vistinu taisiiju no marcipaana, skatoties bildi i-netaa. Domaaju, sanaaca ok. smile_mini.gif Zalaa kuukadrusku sanaaca par koshu, bet uz Lieldienaam jau var, vai ne? fondantu izrulleeju par plaanu, saanos sapliisa, bija jaataisa pukudaarzam seetina rinkii. Bet dazhreiz no defektiem sanaak vislabaakie efekti smile_mini.gif
Biju arii uz workshopu, kur iemaaciijos taisiit puzzel tortes. patika un sanaaca dikti labi. Domaaju pie shiim arii pietureeshos. Nijntje kuuka Tik bishku skiibi sanaaca burtus pieliimeet, bet shii jau tikai maaciibkuuka biggrin_mini2.gif

profils galerija

deis8 deis8 Pastāvīgā apmeklētāja Ziņojumi: 411

0 #32 10. maijs, 2011 5:58

iveck Vistiņa ir vienkārši burvīga - Tev ir tēlnieces talants! Nekad neesmu ēdusi šāda veida kūkas, liekas, ka ļoti treknas, bet izskatās īpaši kārdinoši!

profils galerija

« - 1 - 2 - 3

Ielogojies vai izveido profilu, lai komentētu!

Jaunākais forumā

Otrā Elpa 2020 rezultāti

Otrā Elpa 2019 rezultāti

Otrā Elpa 2018 rezultāti

Otrā Elpa 2017 rezultāti

Otrā Elpa 2016 rezultāti

Jaunākās bildes

0 0 0 0 1 0 0 0 1 0 0 0

- - - -

Meklēt forumā ar google